Vad innebär egentligen smarta finansieringslösningar?

27.02.2018

För att tjäna pengar måste man satsa pengar...

Finansiering är en central del av affärsvärlden, vare sig det handlar om mindre företag som försöker skaffa sina första kunder, eller större företag som ska etablera sig på en helt ny marknad. Det kommer alltid att krävas kapital för att kunna expandera och nå ut dit man vill som företag. Det är avgörande för en organisations möjlighet att kunna växa. Som man brukar säga - för att tjäna pengar måste man satsa pengar - så krävs det finansiell kunskap för att i slutändan kunna tjäna pengar. 

Vi finansierar möjligheter...

Vi på SmartProvider hjälper dig med det den sista delen - att satsa pengar. Vi finansierar möjligheter och levererar smarta helhetslösningar för dig och din organisation, men vad innebär egentligen det - smarta finansieringslösningar?

Kort och gott betyder det all typ av finansiering som hjälper din organisation att sträva efter sina uppsatta mål - dessutom ska det ska på ett så enkelt och smidigt sätt att det inte krävs någon onödig tid ifrån organisationen - allt bara funkar. Vi på SmartProvider hjälper dig att komma fram till den bästa finansieringslösningen för just eran affär. Vi gör det på vårt eget sätt och använder oss av smart tillämpningar för smarta lösningar.

Till skillnad ifrån vanliga banker så levererar vi lösningar för alla parter.

 Vi finansierar kompletta funktioner, men även enskilda behov som utgör en mindre del av funktionen. Hur stort eller litet ert projekt är så behöver ni inte vara oroliga - vi erbjuder samma möjligheter till alla, det spelar ingen roll vilken bransch ni verkar inom. Så länge ni har en idé så har vi kapitalet. En del av det vi erbjuder finansiering till är bland annat:

 • IT-driften av ett företag - vi ser det oftast som fundamentet i en organisation. Oftast sker all kommunikation, kundkontakt och försäljning genom digitala hjälpmedel. IT-driften i en organisation är extremt viktigt och vi är noga med att kunna finansiera detta för dig.
 • Integrerade IT-projekt i verksamheten - om man ser IT-driften som motorn så är IT-projektet som sker i verksamheten bensinen som driver den. IT-projekt kan vara lösningar på många av en organisations problem och vi ser till att kapitalet finns för att kunna utveckla det i lugn och ro.
 • Webbaserade marknadsföringsprojekt - i en digital tidsålder så är den webbaserade marknadsföringen det mest effektiva sättet att nå ut till sina tilltänkta kunder. Den användardata som finns tillgänglig erbjuder fantastiska möjligheter att skräddarsy din marknadsföring för att hitta den perfekta målgruppen och nå ut till så många som möjligt. Vi får dig att synas och höras på den digitala plattformen med hjälp av våra finansieringsmöjligheter.
 • En komplett produktionslina - vad du än ska tillverka - allt ifrån en enskild produkt till en komplett produktionslina - så står vi bakom dig. Det är vårt jobb att se till att inte behöver tänka på annat än din produkt. Lämna finansieringsproblem till oss och fokusera på slutprodukten istället.
 • En fullt utrustad tjänsteman - varje organisation kräver tjänstemän. Att anställa nya är dock en lång process som kräver tid, kapital och kunskap. Låt oss underlätta hela processen för dig genom vad vi gör bäst.
 • En fullt utrustad arbetsledare - det krävs inte bara tjänstemän för en organisation, många projekt kräver effektiva och duktig arbetsledare för att fungera korrekt. Vi hjälper dig.

Vi är trygga med våra lösningar och vi är helt säkra på att ni också kommer vara det

Det finns många fler typer av projekt än exemplen ovan - och vi står redo för dem alla. Vi har en lång erfarenhet av både leverantörs-, marknads-, och finansbranschen, så vi är trygga med våra lösningar och vi är helt säkra på att ni också kommer vara det. Ta hjälp av en SmartProvider med bland annat:

 • Enklare budgetering - inga projekt är för stora eller för små, vi har expertisen att budgetera samtliga projekt er organisation kan tänkas ha.
 • Enklare ekonomisk uppföljning - få hjälp med att kontrollera så att allt stämmer under projektets gång. Är det rimliga kostnader, och vad kan förbättras?
 • Säkrare kostnadskontroll - vi ser till att kostnaderna inte sticker iväg - få full kontroll över era olika utgifter.
 • Flexibilitet i betalningsupplägg - var inte orolig över hur betalningarna ska ske - vi erbjuder flexibilitet i betalningsupplägget så du slipper oroa dig. Stå över en månad för att betala mer nästa månad, allt är anpassat efter din budget.
 • Stärkt likviditet - stärk din betalningsförmåga för att locka ytterligare intressenter. En stärkt likviditet återspeglar också framgång för organisationen - använd det till din fördel för att öka försäljningen.
 • Bättre utnyttjande av eget kapital - det kan vara svårt att veta hur man ska hantera resurser som är bundna till organisationen, vi hjälper dig att utnyttja det egna kapitalet på det bästa möjliga sättet - låt inte dina resurser ligga oanvända.
 • Säkerhet i investeringen - är du osäker på en investering? Vi hjälper dig med underlag för att du ska känna dig säker med de investeringar du vill ta del av.
 • Stöd vid upphandlingar - vi erbjuder stöd och support vid alla typer av förhandlingar. Använd vår expertis för att landa den bästa dealen.

Det finns många olika typer av smarta finansieringslösningar, och vi erbjuder dem alla. Välkommen att kontakta oss för att boka en kostnadsfri rådgivning för din verksamhet