top of page
Sök
  • Skribentens bildSonny Rådeborn

Fördelar med att finansiera IT-hårdvaror

Fördelar med att finansiera IT-hårdvaror 🔌

I dagens värld är det för dig som företagare av stor vikt att du har en välfungerande IT-infrastruktur, detta är en förutsättning för ett effektivt och säkert utförande av arbetsuppgifter. Låt oss säga att du har fem anställda, du behöver då en dator och skärm till vardera anställde. Detta kan bli en dyr investering på kort sikt om du väljer att köpa utrustningen, du blir ägare av allt men har samtidigt bundit upp en stor del av ditt kapital.


Datorer blir bättre för varje år och inom tre år kommer du förmodligen att behöva investera i nya. Genom att hyra i stället för att köpa kommer du spara tid och frigör kapital som kan användas till att uppgradera tekniken. Det gör det enklare att hålla tekniken uppdaterad och konkurrenskraftig. Väljer du att baka in samtliga delar i en finansiering kan företaget alltså hyra eller leasa en komplett IT-lösning, det är också möjligt att komplettera med underhåll/service för att säkerställa en modern och problemfri IT-infrastruktur.


Genom hyres finansiering får du en möjlighet att välja betalningsalternativ och avtalsvillkor som passar företagets behov och ekonomiska situation. Detta bidrar till mer flexibilitet och möjlighet att anpassa sig till förändrade omständigheter.


Sammanfattningsvis kan finansiering av en IT-lösning vara ett fördelaktigt alternativ för dig som vill sprida ut kostnaderna över tid, öka likviditeten och får mer flexibilitet när det gäller teknik uppgraderingar och avtalsvillkor.Kontakta mig så berättar jag mer.


📳 073 021 2450

📩 sonny.radeborn@smartproivder.se


24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page